Lezingen vogel

 1. Lezing ‘Wonderen bestaan, als we er voor gaan’
  ‘Stel, je leeft nog slechts 1 dag! Heb je gedaan, wat je altijd wilde doen?’
  De lezing is gebaseerd op het bijzondere boek Innerlijke Bereidheid. Ervaring lezer: “Het boek ervaar ik als een zaadje dat ter plekke, al lezend, voor mijn ogen opengaat, het hart van licht en liefde kon gaan stralen. Ongelooflijk indrukwekkend dat het mogelijk is na zo’n jeugd! Dit is groot nieuws, wereldnieuws! Dit is waar het werkelijk om gaat! Diepe buiging voor de auteur!”
  Stel jezelf fundamentele levensvragen: ‘Wie ben ik echt?
  Waarvoor ben ik geboren? Wat is het doel van het leven? Is het waar, wat ik waarneem? Wat is mijn diepste wens?’
  We laten ons leiden door angst en zijn bang om tekort te komen. We richten ons op het hebben van steeds meer geld, macht, bezit, aandacht, gelijk en vermaak. We denken pas iemand te zijn, als we veel hebben. Gevangen in de ‘ratrace’ houden we dit vol met pillen, drank en andere verslavingen, totdat we oud zijn en het te laat is. In het zicht van de dood krijgen we het echter lastig. We realiseren ons, dat we de kansen hebben laten liggen. Waren we hiervoor geboren? Stonden we hiervoor ’s morgens op? Om ons leven lang als een dwaas rond te rennen? We kunnen immers niets van wat we denken te hebben en te zijn, meenemen in de dood.
  We zijn in ons leven niet geslaagd als we veel hebben. We zijn geslaagd als we wakker worden. Luister naar de roep van je ziel, wat je van binnen echt wilt. We kunnen het aan. Wonderen Bestaan, als we er voor gaan! Word bewust en verander. Hebben we die ‘Innerlijke Bereidheid’?
  In deze lezing zal Jan Oostenbrink u meenemen van de pijn en eenzaamheid uit zijn jeugd, via het proces van 30 jaar zelfonderzoek, naar de ontdekking van het grote wonder dat in ons allen zit. Wonderen bestaan, als we er voor gaan!
 2. Maatwerklezing
  De lezing is, in nauwe afstemming met u, toegesneden op uw persoonlijke- en/of organisatiebelang. Interesse? Meld uw verzoek via de CONTACT pagina.

Lezingen en/of boekpresentaties

RECENTE LEZINGEN

 • Heemstede, Haarlem, Vlaardingen, Holten en Badhoevedorp

KOMENDE LEZINGEN

 • Noordwijk, Boekhandel van der Meer / Het Cultuurcafé. Datum: zaterdag 21 januari 2017. Adres: De Keuvel 1, Noordwijk. Aanvang: 15.00 uur. Aanmelden: tickets verkrijgbaar en reserveren in de boekhandel en online www.boekhandelvandermeer.nl
 • Toldijk (Arnhem-Zutphen-Doetinchem), ‘Klaaver4UCoching’. Datum: 25 februari 2017. Adres: Hoogstraat 42, 7227 NJ Toldijk. Aanvang: 14.00 uur. Aanmelding en info: +31 6 53 94 33 15. www.klaaver4ucoaching.com

Nieuwe data en locaties worden hier zo spoedig mogelijk vermeld.

Een lezing bij u op locatie?

Een lezing op verzoek voor uw bedrijf, maatschappelijke organisatie, familie, vrienden en/of kennissenkring? Dat kan op de door u gewenste locatie, datum en tijdstip en in uw vorm (maatwerk) in Nederland en Nederlandstalig België.
U organiseert en int eventuele entreegelden voor uw kosten. Wij verzorgen de interactieve lezing, boekenverkoop en signering. Verder ondersteunen wij u zo nodig met de PR als een interview, posters en leaflets. Meld uw verzoek via de contactpagina.

quote