Boek vogel

Innerlijke Bereidheid – Autobiografie en Grondbeginselen van Bewustwording & Verandering

‘Wie ben ik echt?’
‘Waarvoor ben ik geboren? Wat is het doel van het leven?’
‘Is het waar, wat ik waarneem? Wat is mijn allerdiepste wens?’

Innerlijke Bereidheid geeft antwoorden op de vraag ‘Wie ben ik echt?’

Jan Oostenbrink geeft middels dit boek een ongekend, groots en realiseerbaar perspectief op het doel van het leven: onze indruk van beperktheid en de angst voor de wereld, die daarmee gepaard gaat, ongedaan te maken.

Het rijke document biedt een systematisch, begrijpelijk en uitnodigend handvat om zicht te krijgen in de obstakels die we in het leven tegenkomen en is tevens inspiratiebron bij de zoektocht naar de antwoorden op fundamentele levensvragen.

Deel 1 ‘Autobiografie van Bewustwording & Verandering’ geeft herkenning en inzicht in de innerlijke strijd die soms gevoerd moet worden om het lichtknopje te vinden in de donkere kamer van onwetendheid van ons ogenschijnlijk prima lopende leventje. Het is een makkelijk leesbaar, feitelijk relaas dat met de kennis van nu is geschreven, gaandeweg voorzien van relevante kanttekeningen in de aanloop naar deel 2 van dit boek.

Deel 2 ‘Grondbeginselen van Bewustwording & Verandering’ biedt inzicht in het fundament dat nodig is om vertrouwd te raken met wat in ons speelt en wat er allemaal mogelijk is. Onze zorgen verdwijnen naar de achtergrond en we komen toe aan onze allerdiepste wens, de ervaring wie we werkelijk zijn.

Innerlijke Bereidheid

Media

Wilt u meer weten over het boek? Lees de boekrecensie van het Haags Bureau of bekijk het persbericht.

Specificaties

Formaat: 17 x 24 cm
Omvang: 379 pagina’s
Uitvoering: paperback
Prijs: €19,95
NUR: 720
ISBN: 978-90-9029012-6

Bekijk preview
Bestel boek

Ervaringen boek en begeleiding

Lees de ervaringen van enkele lezers en deelnemers hier.

Reviews
Er zijn nog geen reviews geplaatst.

quote